diumenge, 30 de novembre del 2014

JARDI A L'ESCOLA




Benvolgudes famílies,

L’equip de mestres i l’AMPA EBM Coloraines tenen  el desig de poder convertir poc a poc el pati en un espai més natural i amb l’existència de vegetació. Volem convertir el pati en un petit jardí.
Actualment, ens trobem amb un pati tot de sauló, sense naturalesa que sigui acollidora pels infants i amb molt poques oportunitats de joc i d’experiències. El fet de tenir un pati amb vegetació fa que es proporcioni una varietat de colors, olors, formes i crea un ambient més càlid, més relaxat i acollidor, un espai exterior més agradable i saludable.
La comunitat educativa de EBM Coloraines considerem important poder crear un pati-jardí. Creiem que poder sortir a un espai mes natural i enriquidor, amb el que pugui haver contacte amb la natura, fomenta unes accions i actituds de respecte i cura de l’entorn proper i és un inici per fomentar valors de respecte i cura i aconseguir un compromís cap al medi ambient.
Les primeres accions per convertir el pati en jardí proposades son plantar enfiladisses en les tanques, i incorporar zones de plantes aromàtiques.
La proposta que l’AMPA EBM Coloraines fa per poder-ho fer és que l’Ajuntament es farà càrrec  de les plantes i l’AMPA es farà càrrec del cost de la mà d’obra. Tota la comunitat educativa agafarà el compromís de la cura i conservació d’aquest espai exterior.
L’AMPA EBM Coloraines té com a comerç col·laborador a Jardineria Navarro i Puigrós, i serà el que ens ajudarà a poder portar a terme aquest projecte

Per tot això us convidem a :
Setmana del 24 al al 27de Novembre, remoguda de terra i fer forats a les hores que hi podeu col·laborar
Dia 28 de Novembre plantada del nou jardí a les 15 h, els petits hi podran col·laborar quan surtin de l’escola

Aquelles famílies que vulguin col·laborar que es posin en contacte amb l’AMPA
ampacoloraines@gmail.com


PROPERAMENT US ENSENYAREM COM HA QUEDAT!!!!
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

El bloc es fa gran amb els teus comentaris!