dimarts, 7 de maig del 2013

LA FESTA VA SER UN ÈXIT!


Famílies, podem felicitar-nos tots plegats per l’èxit d’assistència a la 1a Festa de Germanor de les EBM d’Esparreguera! 


Malgrat la pluja de darrera hora que ens va fer plegar una mica abans, la tarda va reflectir allò pel que lluitem i que defensem:
UN MODEL PEDAGÒGIC DE QUALITAT

Pares i mares, mestres, alumnes, ex-alumnes i tothom qui va es va acostar a la plaça de la Pagesia vam poder gaudir de les activitats, els jocs, el berenar, el bon ambient i la diversió. I, sobretot, vam fer pinya. 


 

Si us ve de gust, estaria molt bé que féssiu arribar la vostra valoració de la festa. Podeu fer-ho a través d’un comentari aquí al bloc o al correu de l’AMPA: ampacoloraines@gmail.com







Podeu visitar els companys de la Cucuruga aquí.

2 comentaris:

  1. Felicitats a les organitzadores!!! la veritat es que va estar molt bé, molta gent, bon ambient, bon rotllo, i el més important! que tothom va veure com de bé s'ho passen els nens i la feina pedagògica que fan els mestres i pares!

    ResponElimina
  2. Vam estar molt a gust a la festa. La canalla s'ho va passar molt bé i sobretot es va veure molt bon ambient i implicació per part de tothom. Va ser una bona manera de mostrar al poble la bona feina que fan les escoles. Felicitats a tots i totes!

    ResponElimina

El bloc es fa gran amb els teus comentaris!