diumenge, 30 de novembre de 2014

FESTA DE NADAL, DIUMENGE 21 DE DESEMBRE
Benvolguts pares i mares,

Com cada any necessitem la col·laboració de les famílies a la Festa de Nadal que organitza l’escola pels nostres fills/es, el diumenge 21 de desembre.:
·         A l’escola portem uns anys fent una CISTELLA DE NADAL amb la col·laboració de totes les famílies. Creiem que és una experiència molt positiva i la volem tornar a repetir. Consisteix en què cada família porti un producte de Nadal i entre tots fer la cistella a partir d’avui fins al dia 15 de Desembre, podeu     deixar –ho al despatx de la directora
Amb els diners que s’obtinguin de la venda dels números, podrem escriure la carta als Reis pels infants de l’escola.
Posarem a la venda els números per al sorteig, al preu de 1 € la tira de 10 números.
Els números es vendran a partir del dia 9 de desembre: a les 9h, a les 12’30h i a les 17 h a l’entrada de l’escola.
El dia de la festa de l’escola, el diumenge 21 de desembre, es farà el sorteig després de la cantada de nadales, i seguidament es lliurarà al guanyador (si no hi és present es repetirà el sorteig).
  • També es va decidir fer una CANTADA DE NADALES PARES I MARES després de l’actuació dels infants. Us volem recordar que ens trobarem el dimecres 10 de Desembre de 17 a 18 h per decidir les nadales. A veure si us animeu!, quants més pugem a cantar més goig farem.
  • Mentre els nostres fills/es van pujant a donar la carta als Reis farem un pica-pica que s’ocupa l’ AMPA  amb preu de 4 € per família. Li podeu  pagar a les mestres data límit el 15 de Desembre
  • I, també volem fer un calendari on surtin els infants per cada  classe. Quan estigui resolt us ho notificarem.

ANIMEU-VOS A PARTICIPAR !!!!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

El bloc es fa gran amb els teus comentaris!